Smokvica Zemun Park
restoran za svadbe

Naš ‘’najmlađi’’ restoran Smokvica Zemun Park izdvaja se od ostalih svojom vizuelnom koncepcijom. Blizina igraonice priuštiće najmlađima zabavu uz garantovanu bezbednost, a vama i vašim gostima neophodan mir i opuštajuću atmosferu. Takođe, tokom trajanja proslave, na raspolaganju je i korišćenje bašte za sve goste.

Kapacitet restorana

Kapacitet Smokvica Zemun Parka je od 90 do 170 gostiju. Raspoloživost pravougaonih drvenih stolica pruža širok spektar mogućnosti postavke prema željama mladenaca.

Naši meniji za svadbe

Zahvaljujući bogatoj ponudi, imamo mogućnost da uvedemo željene izmene u sklopu standardno formiranih menija. Mladenci često koriste ovaj nivo fleksibilnosti, kako bi svojim gostima priuštili najbolje gurmansko iskustvo.

Veganska, vegetarijanska i posna ponuda

Pažljivo kreiramo menije prema afinitetima i unapred pravimo plan prilagođen ishrani svakog gosta. Uzimajući u obzir sve informacije o eventualnim alergijama po pitanju hrane, pripremamo posebne menije.

Video

Osoblje

Budući da je reč o stalnoj ekipi naših konobara i šankera, uigranost osoblja dobija najviše ocene zadovoljnih klijenata. Držimo se standarda za servis – jedan konobar na 15 gostiju, kako bismo besprekorno uslužili svaku vašu zvanicu.

Parking

Prostrani parking tržnog centra Zemun Park, koji se nalazi odmah ispred restorana, na raspolaganju je i našim gostima. Parking je besplatan i bezbedan, obzirom da se nalazi u okviru tržnog centra Zemun Park koji ima svoje sigurnosne sisteme i osoblje.

Korporativne proslave

Veličanstvene organizacije korporativnih, i proslava slične prirode, plod su dugogodišnjeg iskustva. Imali smo čast da sarađujemo sa mnogim kompanijama koje su održale konferencije na svetskom nivou. KLIKNITE ZA UPIT i poslaćemo Vam portfolio na ovu temu.

Rođendani za velike i male

Žurke iznenađenja, proslave rođendana ili slične zabave… Podeliti radost sa slavljenicima predstavlja spektakularno iskustvo! Naš tim profesionalaca kreira dan za pamćenje! Garantujemo originalnost i maksimalno uživanje, uz podsetnik da euforija čestitki, iznenađenja i poklona definitivno ne broji godine!

Galerija

Imate pitanja?
Imamo rešenje,
pišite nam