Smokvica Ada
restoran za svadbe

Toplim bojama, baštom i plažom na jezeru, Smokvica Ada postaje savršen izbor za najopuštenija i najslađa svadbena veselja. Zbog specifične lokacije, ovaj prostor otvara mogućnosti za sve planove mladenaca i pruža ekskluzivno korišćenje svakog dela naše oaze.

Kapacitet restorana

Ukoliko planirate između 70 i 125 gostiju, Smokvica Ada je idealan prostor za vaše zamisli! Raspored stolova kreiramo zajedno sa mladencima, prilagođavajući se koncepciji i broju zvanica. Ukoliko želite da koristite i galeriju, na raspolaganju vam je drugi švedski sto, kako bi usluga bila što kvalitetnija, a vaši gosti osetili pun užitak komfora.

Naši meniji za svadbe

Zahvaljujući bogatoj ponudi, imamo mogućnost da uvedemo željene izmene u sklopu standardno formiranih menija. Mladenci često koriste ovaj nivo fleksibilnosti, kako bi svojim gostima priuštili najbolje gurmansko iskustvo.

Veganska, vegetarijanska i posna ponuda

Pažljivo kreiramo menije prema afinitetima i unapred pravimo plan prilagođen ishrani svakog gosta. Uzimajući u obzir sve informacije o eventualnim alergijama po pitanju hrane, pripremamo posebne menije.

Video

Osoblje

Budući da je reč o stalnoj ekipi naših konobara i šankera, uigranost osoblja dobija najviše ocene zadovoljnih klijenata. Držimo se standarda za servis – jedan konobar na 15 gostiju, kako bismo besprekorno uslužili svaku vašu zvanicu.

Parking

Iznad restorana je dostupan prostran javni parking na kojem se parkiranje ne naplaćuje i Vaši gosti mogu parkirati svoja vozila na samo 30 metara od ulaza u restoran.

Korporativne proslave

Veličanstvene organizacije korporativnih, i proslava slične prirode, plod su dugogodišnjeg iskustva. Imali smo čast da sarađujemo sa mnogim kompanijama koje su održale konferencije na svetskom nivou. KLIKNITE ZA UPIT i poslaćemo Vam portfolio na ovu temu.

Rođendani za velike i male

Žurke iznenađenja, proslave rođendana ili slične zabave… Podeliti radost sa slavljenicima predstavlja spektakularno iskustvo! Naš tim profesionalaca kreira dan za pamćenje! Garantujemo originalnost i maksimalno uživanje, uz podsetnik da euforija čestitki, iznenađenja i poklona definitivno ne broji godine!

Galerija

Imate pitanja?
Imamo rešenje,
pišite nam

Korporativna ponuda

Upišite svoju E-mail adresu i dobićete portfolio u PDF formatu