Smokvica Airport City
restoran za svadbe

Pre jedanaest godina, restoran u kom smo počeli da organizujemo svadbe bio je upravo Smokvica Airport City. Restoran za venčanja urbanog izgleda, a pritom zahvalan za transformaciju, sa jednostavnim bojama i puno sunčanih izloga, pruža mogućnosti za mnoge kombinacije i zadovoljenje svačijeg ukusa. Prostrana aleja Airport City-a, zajedno sa ekipom glavnog kuvara, menadžera, stalnim konobarima i profesionalnim organizatorima, najbolje će opravdati vaše poverenje i uloženi novac.

Kapacitet restorana

Restoran za proslave koji se prostire na preko fantastičnih 400m2 ima kapacitet da ugosti i do 190 gostiju. U podjednakom kvalitetu nudimo uslugu set menija i švedskog stola, sa otvorenim mogućnostima za izmene. Pravougaoni stolovi savršeno će se uklopiti uz drvene, rustične stolice. Raspored kreiramo prema željama klijenata, u skladu sa brojem gostiju. U našu ponudu uključen je i veliki izbor opreme za dekoraciju, među kojom možete odabrati odgovarajuću opciju za iskazivanje svog stila.

Naši meniji za svadbe

Zahvaljujući bogatoj ponudi, imamo mogućnost da uvedemo željene izmene u sklopu standardno formiranih menija. Mladenci često koriste ovaj nivo fleksibilnosti, kako bi svojim gostima priuštili najbolje gurmansko iskustvo.

Veganska, vegetarijanska i posna ponuda

Pažljivo kreiramo menije venčanja i druge proslave prema afinitetima domaćina i zvanica i unapred pravimo plan prilagođen ishrani svakog gosta. Izuzetno vodimo računa o navikama gostiju u ishrani, eventualnim alergijama na pojedine namirnice i kreiramo prilagođene menije u skladu sa tim informacijama.

Video

Osoblje

Budući da je reč o stalnoj ekipi naših konobara i šankera, uigranost osoblja dobija najviše ocene zadovoljnih klijenata. Držimo se standarda za servis – jedan konobar na 15 gostiju, kako bismo besprekorno uslužili svaku vašu zvanicu.

Parking

Na raspolaganju je kompletan parking Airport City-a koji je slobodan vikendom i broji više od 300 mesta. Sigurnost je obezbeđena, uz mogućnost da svoj automobil ostavite i narednog dana. Parking je besplatan i bezbedan, obzirom da se nalazi u okviru Airport City-ja koji ima svoje sigurnosne sisteme i osoblje.

Korporativne proslave

Veličanstvene organizacije korporativnih, i proslava slične prirode, plod su dugogodišnjeg iskustva. Imali smo čast da sarađujemo sa mnogim kompanijama koje su održale konferencije na svetskom nivou. 

Rođendani za velike i male

Žurke iznenađenja, proslave rođendana ili slične zabave… Podeliti radost sa slavljenicima predstavlja spektakularno iskustvo! Naš tim profesionalaca kreira dan za pamćenje! Garantujemo originalnost i maksimalno uživanje, uz podsetnik da euforija čestitki, iznenađenja i poklona definitivno ne broji godine!

Galerija

Imate pitanja?
Imamo rešenje,
pišite nam

Korporativna ponuda

Upišite svoju E-mail adresu i dobićete portfolio u PDF formatu